Bloc Quest Kft.
☎ +36 52/342-028
☎ +36 52/536-868

Hírek, újdonságok

Távfelügyeleti promóció

akció

A Bloc Quest Kft. távfelügyeleti szolgáltatásának még szélesebb körű megismertetése, ügyfélkörének bővítése érdekében kampányt indít, Debrecenben és Budapesten! A kampány keretében jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe új megrendelőink. A promóció részleteivel kapcsolatban keressen bennünket, vagy a lenti linkekről töltse le szórólapjainkat! Várjuk megrendelésüket!

Budapesti információs anyag
Debreceni információs anyag

Octogon Magazin

Oktogon cikk

Jóleső érzés ha elismerik az ember munkáját, ha elismerően szólnak róla! A fenti kiadvány egyik cikke, bár konkrétan nem nevesíti cégünket, mégis rólunk is, nekünk is szól. Mi tudjuk, és most már Ön is kedves Látogató, hogy az a bizonyos "barátságos portás", hozzánk tartozik...

Az Oktogon Magazin cikkének megtekintése


Születésnap

Születésnap

15 év hosszú idő, különösen hosszú egy cég életében! Ennek megünneplése időszerűvé teszi a visszatekintést, az elért eredmények értékelését, a tapasztalatok megosztását és a közös gondolkodást és a célkitűzést a jövőre tekintettel. A 15. születésnap méltó arra, hogy megünnepeljük!

A Bloc Quest Kft. 2014. decemberében ünnepelte 15. születésnapját. Tulajdonosok, kollégák, családtagok gyültek össze a debreceni Semann Étterembe, hogy egy felejthetetlen este keretében emlékezzenek meg a centenáriumról!

Boldog születésnapot, Bloc Quest Kft.!